Ücretsiz Sunumlarımız İçin Siz de Randevu İsteyiniz!

Meslek organizasyonları, özellikle ihracatçı birlikleri, Türkiye’nin sürdürülebilirlikte ve sürdürülebilirlik raporlamasında karşı karsıya olduğu riskleri yönetme ve fırsatlardan yararlanmada kritik rollere sahiptir ve tarihi sorumluluklar altındadır. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) bu bağlamda öncü ve proaktif bir yaklaşımla üyelerine destek vermektedir.

Ecolithic, 15 Mayıs 2024’te Denizli İhracatçılar Birliğinde bir toplantı gerçekleştirmiş ve sürdürülebilirlikte güncel ve temel konuları ele almıştır. Bu toplantıda Ecolithic genel müdürü Dr. Ibrahim E. Sancak’ın yaptığı sunuma dair notları ekte bulabilirsiniz.

DENİB’in toplantıya dair duyurusunu buradan görebilirsiniz.

Ecolithic, sürdürülebilirlik çalışmalarındaki proaktif yaklaşımı nedeniyle DENİB yönetici ve üyelerine teşekkürlerini sunar.

Ecolithic, misyon ve vizyonuna uygun olarak, Türkiye’de yerleşik şirketlerin sürdürülebilirlik risklerinden korunması, fırsatlardan yararlanması ve Türkiye’de yerleşik şirketlere sürdürülebilirlik dönüşümünde destek olmak amaçlı bu tür sunumları meslek organizasyonlarına ücretsiz olarak yapmaktadır.

Benzer sunumlar için hiç zaman kaybetmeden Türkiye ofisimizle iletişime geçiniz.

Akademi yazısını paylaş